Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Vuurschalen

Stijlvolle vuurschaal online kopen?
Wil je een vuurschaal online kopen? De laatste jaren ontwikkeld er zich een nieuwe trend voor in de tuin. Vuurkorven zijn al langer bekend, maar vuurschalen is een opkomend fenomeen. Ze staan bekend om op een gezellige manier vuur in je tuin te halen en sfeer cree?ren op koele avonden. Vuurschalen heb je in verschillende soorten, maten en modellen. Over het algemeen zijn ze bolvormig met een diameter van 60 tot 90 centimeter. In vrijwel de meeste gevallen zijn ze gemaakt van metaal. Ook is het mogelijk dat ze een bepaalde afwerking hebben. Verschillende modellen vuurschalen hebben bijvoorbeeld een roestuitstraling.

Een groot voordeel is de dichte bodem. Hierdoor kan het as er niet uit vallen. Dit scheelt natuurlijk in het afval dat je aan een avondje branden over houdt.
Vuurschalen zijn geschikt voor allerlei omgevingen. Zet er bijvoorbeeld eentje neer in de tuin, patio, terras of dakterras. Wanneer hij ergens neer is gezet is het een mooie stijlvolle decoratie aan de omgeving.
Wil je een vuurschaal online kopen?
tuin-leven.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk, je kunt dus veilig en vertrouw je vuurschaal online kopen. tuin-leven.nl heeft vuurschalen van verschillende merken zoals Outtrade, Esschert Design en 2L Home and Garden. Ook vind je ze in verschillende prijsklassen, iedereen kan dus slagen bij tuin-leven.nl.

Het maak je het vuurtje aan?
Je kunt allerlei soorten hout branden. Veelvoorkomende houtsoorten zijn van de Es, Eik, Berk of Els. We raden het je wel af om bewerkt hout op te branden. Hier kunnen namelijke schadelijke stoffen bij vrij komen.
Wil je het vuurtje eenvoudig aansteken? Dan kan je gebruik maken van een verfrommeld stukje papier, aanmaakblokjes of een vuurstarter. Leg deze vervolgens op de bodem neer. Bovenop de aanmaakblokjes leg je aanmaakhout. Het propje steek je aan met een aansteker of lange lucifer. Leg daarna droge blokken hout op het vuurtje. Als de eerste blokken hout branden kan je voorzicht meerdere blokken hout op het vuur leggen.
Wanneer je een vuurtje steekt is het wel aan te raden om aan de veiligheid te denken. Zorg er als eerste voor dat je goed oplet. Zit niet te dichtbij het vuur. De vlam is erg heet. Zet de vuurschaal ongeveer 10 meter uit de buurt van brandbare objecten. Voor de veiligheid is het ook raadzaam om een emmertje water in de buurt te hebben.
Het vuurtje ook weer doven?
Als je klaar bent met het steken van een vuurtje, of het vuur moet worden uitgemaakt. Zorg er voor dat altijd iemand toezicht houdt tot het voor helemaal gedoofd is. Dit kan je doen door de blokken hout uit te laten branden. Als je de vuurschaal sneller wil doven kan je gebruik maken van water. Maar let op, je mag geen water gebruiken als je het vuur heb aangestoken met benzine of andere chemicali?n.


Vuurschaal 60cm Roest - 2L Home and Garden

Vuurschaal 60cm Roest ...

 
Prijs: € 34.95

De vuurschaal 60 roest heeft een ruime stookplaats en is een sfeervolle schaal met een trendy industrieel design. Ideaal voor elke tuinfeestje waar deze vuurschaal een echte...

Bezoek Aanbieder
Vuurschaal Pan 37 - Farmcook

Vuurschaal Pan 37 ...

 
Prijs: € 81.95

Maak van het feestje in uw tuin met een heerlijke avondje. Deze vuurschaal met een bodem van 2,5 mm staat stevige op drei poten. Hierdoor is deze makkelijk te verplaatsen en staat...

Bezoek Aanbieder
Vuurschaal metaal blank Pan 34 - Farmcook

Vuurschaal metaal blank...

 
Prijs: € 89.95

Een prachtige blanke vuurschaal van Farmcook. Deze mag u niet missen in uw tuin? De vuurschaal Pan 34 kan gewoon in de zomer en winter buiten blijven staan. Zo kunt u altijd en op...

Bezoek Aanbieder
Vuurschaal metaal pan 6 - Farmcook

Vuurschaal metaal pan 6 ...

 
Prijs: € 79.95

Vierkante vuurschaal die stevig op zijn pootjes staat. Leuke betaalbare vuurschaal in het vierkant niet te groot zodat deze ook op een terras of kleinere tuin past. Ijzersterk...

Bezoek Aanbieder
Vuurschaal pan 5 - Farmcook

Vuurschaal pan 5 ...

 
Prijs: € 89.95

Op zoek naar een strak ogende vuurschaal dan ben u bij ons aan het juiste adres. De Farmcook pan 5 is mooi strak afgewerkt en past prime in een moderne tuin met bij passend huis....

Bezoek Aanbieder